Esiintyjäehdotus

Vetäjä: Kirsi Mustalahti
Hinta: Pyydä tarjous


Kaikkien Festari-hanke etsii taiteilijarosteristaan/muista verkostoistaan tapahtuman luonteeseen ja puitteisiin sopivan esiintyjän järjestäjän toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tilannekartoitus

Vetäjä: Kirsi Mustalahti
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 250,00 EUR (sis. alv 24%) + matkakulut


KF-hanke istuu saman pöydän ääreen tapahtumajärjestäjän kanssa keskustelemaan esteettömyydestä/erityistarpeisuudesta. Miten se nähdään? Mitä sen eteen on jo tehty? Mitä olisi mahdollista vielä tehdä ja mihin tapahtumajärjestäjä olisi itse valmis?

Yhdenvertainen tapahtuma -luento (<20 hlö)

Vetäjät: Kirsi Mustalahti ja Janna Maula
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 580,00 EUR (sis. alv 24%) +matkakulut


Kerrotaan ja pohditaan yhdessä luennolle osallistujien kanssa milloin tapahtuma on yhdenvertainen, mitä kaikkea siihen kuuluu/pitäisi kuulua?Luennon materiaalina osallistujille jaetaan Kulttuuria Kaikille järjestön tuottama Tapahtumien saavutettavuuden ja moninaisuuden tarkistuslista.

Esteettömän kohtaamisen ABC -luento (<20 hlö)

Vetäjät: Kirsi Mustalahti ja Janna Maula
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 580,00 EUR (sis. alv 24%) +matkakulut


Pikakurssi vammaisen tai muuten erityistarpeisen henkilön kohtaamisesta. Mitä on hyvä kohtaamisessa huomioida liikunta-, näkö-, kuulo- tai kehitysvammaisen/autistisen  tai hajuste-/ääniyliherkän henkilön kanssa.

Takatilan esteettömyyskartoitus ja -suunnitelma

Vetäjät: Kirsi Mustalahti ja Janna Maula (ESKEH)
Kesto: 2 päivää
Hinta: 800,00 EUR (sis. alv 24%) +matkakulut


Toteutetaan esteettömyyskartoitus esiintyjätiloissa ESKEH-menetelmin ja laaditaan kartoituksen perusteella suunnitelma tilan esteettömyysratkaisuista ja sen toteuttamisesta aikatauluehdotuksineen.

Festivaalin saavutettavuuskartoitus ja -suunnitelma

Vetäjä: Kirsi Mustalahti
Hinta: Pyydä tarjous


Tapahtuman saavutettavuuden kartoittaminen sekä suunnitelman laatiminen saavutettavuuden käytännön toteutuksesta. Saavutettavuus = esteettömyys + palveluiden toimivuus ja käytettävyys sekä helppo löydettävyys kaikkien käyttäjäryhmien osalta.

Palvelut toteuttaa ACCAC Oy (Y-tunnus 2805113-3)
PL 305, 00530 Helsinki

Tilauslomake

[contact-form-7 404 "Not Found"]