Kaikkien Festari on festivaali, joka ottaa saavutettavuuden tosissaan ja on valmis avaamaan lavansa kaikille esiintyjille vammaisuudesta tai muusta erityisestä tuen tarpeesta riippumatta. Tarjoamme festivaaleille käyttöön artistirosterimme ja teemme yhteistyötä esiintyjätilojen esteettömyyden varmistamiseksi.

Tapahtumajärjestäjä hyötyy saavutettavuuden kehittämisestä monin tavoin.Tapahtuman asiakaspalvelu paranee ja mahdollisuudet tavoittaa uusia kävijöitä kasvavat. Esteettömyyden ja moninaisuuden edistäminen lisää myös tapahtuman yhteiskunnallista uskottavuutta ja houkuttelevuutta.

Jokaisella on oikeus kulttuuriin, sen kokijana, tekijänä ja näkijänä!

Pienetkin teot merkitsevät

Tilannekartoitus

Vetäjä: Kirsi Mustalahti
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 250,00 EUR (sis. alv 24%) + matkakulut


KF-hanke istuu saman pöydän ääreen tapahtumajärjestäjän kanssa keskustelemaan esteettömyydestä/erityistarpeisuudesta. Miten se nähdään? Mitä sen eteen on jo tehty? Mitä olisi mahdollista vielä tehdä ja mihin tapahtumajärjestäjä olisi itse valmis?

Yhdenvertainen tapahtuma -luento

Vetäjät: Kirsi Mustalahti ja Janna Maula
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 580,00 EUR (sis. alv 24%) +matkakulut


Kerrotaan ja pohditaan yhdessä luennolle osallistujien kanssa milloin tapahtuma on yhdenvertainen, mitä kaikkea siihen kuuluu/pitäisi kuulua?Luennon materiaalina osallistujille jaetaan Kulttuuria Kaikille järjestön tuottama Tapahtumien saavutettavuuden ja moninaisuuden tarkistuslista.