Osaatko kohdata esteettömästi?

Testaa osaamisesi esteettömässä kohtaamisessa! Festivaalin todelliseen saavutettavuuteen liittyy vahvasti myös oikeanlainen kohtaaminen ja se, että tapahtuman järjestäjillä on yhtäläinen näkemys siitä, millainen on yhdenvertainen tapahtuma.

Kaikki asiakkaat haluavat tulla kohdatuksi kunnioittavasti. Tee alla oleva testi ja katso millaiset pisteet sinä saat!Pistetaulukko

1-2 piste2-4 pistettä5 pistettä
Vielä on petrattavaa!Olet jo aika hyvin kartallaErinomaista, haluatko ryhtyä Kaikkien Festarin kouluttajaksi?

Festivaalin todelliseen saavutettavuuteen liittyy vahvasti myös oikeanlainen kohtaaminen ja se, että tapahtuman järjestäjillä on yhtäläinen näkemys siitä, millainen on yhdenvertainen tapahtuma.

Olemme rakentaneet osana hanketta koulutuspaketit sekä yhdenvertaisesta tapahtumasta, että esteettömästä kohtaamisesta.

Verkkokurssit

Esteettömän kohtaamisen ABC
Kurssi sopii kenelle tahansa palveluammatissa toimivalle. Aluksi käydään terminologiaa. Sitten mennään näyteltyjen epäonnistuneiden kohtaamistilanteiden kautta teoriaan ja lyhyisiin ryhmätehtäviin. Erilaisiin vammoihin ei sinänsä mennä sen syvemmälle, vain niihin joiden huomaamisen kautta voi toimia oikein tai väärin kohdatessa. Esimerkiksi tulkin välityksellä kommunikointi tai avun tarjoaminen loukkaamatta henkilön omaa tilaa.

Yksi käyttäjä 39,00 € (sis. ALV 24%)
2-10 käyttäjää 290,00 € (sis. ALV 24%)
Kysy tarjous suuremmasta määrästä

Yhdenvertainen tapahtuma
Kurssi on suunnattu tapahtumajärjestäjille, jossa käydään läpi saavutettavuuden osa-alueita ja mietitään saavutettavuutta yleisölähtöisesti – omien kokemusten ja case-tapahtumien kautta. Tavoitteena saada järjestäjät tutkimaan tapahtumaansa uusin silmin, aloittamaan saavutettavuussuunnitelman rakentaminen ja panostaa tiedotukseen. Joskus erilaiset yleisöt on otettu huomioon, mutta tietoa asiasta ei löydy esimerkiksi nettisivuilta.

Yksi käyttäjä 70,00 € (sis. ALV 24%)
Tiimi 2-5 hlö 250,00 € (sis. ALV 24%)